32 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Service
9
12-3-2018 11:38:59
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Sander Houtenbos |9 maart 2018 Jeep Patriot gekocht waar ik heel blij mee ben. Zelfs toen er na een paar weken Bij mij een paar mankementen aan het licht kwamen, werden deze keurig in behandeling genomen en na tevredenheid opgelost. JZ is een man van zijn woord. Prima service.
12-2-2018 10:51:16
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik ben super blij met mijn nieuwe auto. Ze zijn klantvriendelijk. Na een proefrit bleek dat er iets niet goed werkte. Dit werd naar tevredenheid verholpen.
12-10-2017 16:01:40
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
10
ijn bedrijf om een auto te kopen. Komen afsprake n netjes na. En de polo voor een nette prijs gekocht.

Onze reactie:
leuk te horen dat de polo zo goed bevalt !
8-8-2017 19:06:23
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Mooie clio gekocht die van christoper is geweest die hier ook een review heeft geschreven over een autospiegel. Zo ruil je toch geen auto in. Gelukkig doet de heer zuman niet moeilijk en kon ik terug komen.Maar de rekening van mijn garage stort jij op mijn rekening. Daar ga ik voor zorgen. Mooi jong bedrijf,doet niet moeilijk.En doet wat hij belooft.
8-7-2017 12:10:47
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Super zaak met vakkundig personeel die weten waarover ze praten. Staan altijd voor je klaar!

Onze reactie:
Dank je wel voor de leuke recensie!
6-7-2017 17:16:10
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zeer vriendelijk en vooral eerlijk bedrijf. Je kunt er zelfs op afspraak in de avond terecht Dat is niet overal meer. Denken mee!! Ik heb mooie BMW 520D daar gekocht Superblij mee !!!

Onze reactie:
Dank je wel voor de leuke recensie!
6-6-2017 7:45:35
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Zeer vriendelijke mensen , service is prima ,mooie en nette auto s ,bent u op zoek naar nieuwe auto kan ik u dit adres aanbevelen .

Onze reactie:
Dank je wel voor de leuke recensie!
12-5-2017 9:34:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Zeer goed geholpen! Je wordt serieus ontvangen en te woord gestaan, hier kom ik zeker terug!!!
25-4-2017 16:38:20
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Vriendelijke mensen, zeer mooie auto's , echt speciale modellen. Leuk om daar eens in de showroom te kijken.

Onze reactie:
Dank je wel voor de leuke recensie!
5-1-2017 16:39:54
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Een eerlijk bedrijf, geen opdringerige verkoop, neemt rustig de tijd voor je en zelfs na het kopen van een auto nog service verlenen als iets niet helemaal in orde is. Klasse!!!

Onze reactie:
Dank je wel voor de leuke recensie!
13-12-2016 21:03:40
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Chevrolet avalance gekocht top auto Goede service zeer klantvriendelijk ??

Onze reactie:
Dank je wel voor de leuke recensie! Nog veel plezier met ~Chevrolet avalance
17-11-2016 16:05:43
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Goede vlotte grarage, niet opdringerig!Afhandeling liep ook lekker vlot! Voor ons goede indruk! Dit is onze eerste auto bij deze garage, verder verloop is afwachten natuurlijk!Maar we hebben daar wel vertrouwen in!!
8-11-2016 17:03:21
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Er wordt alle tijd voor je genomen en de showroom wordt zelfs later op de avond speciaal voor je geopend. Voordat ik de auto meenam werd kostenloos de airconditioning gemaakt. Helaas ondertussen 2x bij de garage gestaan i.v.m. een 'defect injectie' storing. Iets waar JZ zelf niks aan had kunnen doen of kunnen voorzien. Dat neem ik JZ auto's dan ook niet kwalijk.

Onze reactie:
Dank je wel voor de leuke recensie!
22-9-2016 19:35:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Begin deze maand een Nissan gekocht. Zeer prettig geholpen. Kopje koffie en een praatje. Super! Alles keurig geregeld. Nu ongeveer 1000 km gereden met de auto en dan zou ik mijn bevindingen weergeven. Perfecte auto voor een zeer redelijke prijs. Zeer tevreden!

Onze reactie:
Dank je wel voor de leuke recensie! Nog veel plezier met Nissan Primera !
12-9-2016 14:51:37
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Van de week Opel Corsa gekocht. Pracht van een auto en klantvriendelijkheid super. Het voelde vertrouwd aan. We zijn goed geholpen en ze verkopen kwalitatief goeie autos. Autos waarmee je lang kunt genieten.

Onze reactie:
Bedankt voor de leuke recensie!
10-9-2016 9:20:59
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Uitstekend ontvangen ! Voelt direct vertrouwd aan.

Onze reactie:
Bedankt voor de leuke recensie! Veel plezier met de Nissan
30-8-2016 23:23:57
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Dit is een familie zaak, waar ik een apk gekeurde auto met een juiste nap-pas heb aangeschaft. Een autozaak die wel de afspraken nakomt, heerlijk. En nog een goed assortiment heeft en fijne koffie schenkt. Kom er graag weer tzt terug.

Onze reactie:
Bedankt voor de leuke recensie! Veel plezier met de Fantasie Mercedes CLS V8
2-7-2016 10:15:14
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Aanschaf gebruikte auto "Zeer vriendelijk en niet opdringerig. Je krijgt alle gelegenheid om rustig te kijken en je vragen te stellen."
17-6-2016 17:12:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Prima wagen gekocht
7-6-2016 21:01:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Een megane gekocht echt tevreden en waar voor je geld een echte aanrader Bedankt voor de goede service Fam de paauw uit Harderwijk

Onze reactie:
Super bedankt! Mvg, Jan
7-6-2016 20:34:53
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Vito gekocht bij jz Zeer goed behandeld en zelfs alle 4 de banden hadden ze vernieuwd ben zeer tevreden je kan daar gerust een auto kopen Tot de volgende keer jz Mvg fdp schoonmaak

Onze reactie:
Bedankt voor de leuke recensie! Veel plezier met de Mercedes Vito
25-4-2016 21:31:49
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Paar maanden geleden onze auto hier gekocht. Nog geen moment spijt van de rit van ruim 100 km. Was de moeite meer dan waard. Prima auto en prima services. Maakt al zijn afspraken waar.

Onze reactie:
Dank je wel voor de leuke recensie! Nog veel plezier met De Vw touran
23-3-2016 10:20:06
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Vanmiddag onze Audi Q5 3.2 s-line opgehaald bij JZ Auto's, bij thuiskomst direct even doorgereden naar de Audi/VW garage in Alphen aan den Rijn en hier de auto laten controleren op history en onderhoud. De hele onderhoud history klopte exact met wat in het boekje stond omschreven. Verder rijd de auto zeer goed, gewoon een hele eerlijke auto. Het is voor ons de eerste keer dat wij zaken deden met Jan, het gevoel was wel direct goed, maar je moet dan altijd nogmaar afwachten waar de waarheid legt... maar ik kan nu al zeggen dat alles wat Jan vertelde exact klopt! bedankt Jan voor de prettige aankoop, de lekkere koffie en je gastvrijheid, je heb een mooi en eerlijk bedrijf (wees er zuinig op) en als ik iemand tegen kom die een eerlijke recente auto zoekt, stuur ik hem vol vertrouwen naar jou door Gr. John en Roxy

Onze reactie:
Vriendelijk dank voor uw reactie en het is altijd leuk om te horen dat de auto zo goed bevalt! Veel plezierige kilometers gewenst en graag tot ziens. Jan Jz auto's
18-3-2016 17:20:34
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Hoi even een aanvulling op het kopen bij JZ AUTO Wij hebben een mooie Audi gekocht bij JZ na aflevering bleek er toch dat er iets goed fout zat in de automaat maar zonder blikken en blozen heeft JZ auto de auto bij een specialist neergezet en de auto laten maken gevolg een hele hoge rekening JZ auto heeft netjes de auto afgeleverd bij ons auto rijd nu top JZ Auto top bedankt voor de service en ik zeg het zeker voort jullie hebben goede service goede after sale zonder gezeur jullie nemen het probleem weg bij de klant en lossen het op .TOP .....

Onze reactie:
Beste Familie Dekker, we zijn blij om te horen dat het nu allemaal naar het zin is en wensen jullie dan ook veel veilige km toe met de de Prachtige Audi Q5, bedank voor de beoordeling. Met vriendelijke Groet. Jz auto's
26-2-2016 16:39:45
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Goede service we hebben en audi Q5 gekocht mooie auto hele aardige verkoper bij volgende andere auto gaan we zeker daar nog een keer kijken .En na kopen was iets defect maar werd tot in de puntjes geregeld . TOP SERVICE
10-2-2016 9:15:43
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Prima service en een eerlijke auto verkoper. Ik kan iedereen J.Z Auto's aanraden !
25-1-2016 19:49:38
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
8
Zeer tevreden over vriendelijkheid en serviceverlening. Afspraken werden zonder meer nagekomen. Problemen na aanschaf, buiten invloedsfeer van verkoper, werden snel en vakkundig opgelost. No Nonsens en eerlijk. Aan te bevelen autobedrijf!!
3-12-2015 23:33:50
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Een autobedrijf waar je hartelijk word ontvangen met een warme beker chocolademelk. Tijd word gemaakt voor een goede uitleg van de opties van de eventueel aan te kopen auto. Dit gaf mij voor de proefrit een goed gevoel en na de proefrit was ik verkocht, waarop de Audi A6 ook. Ik ben zeer happy met mijn A6 avant s-line edition uit 2011. Krijg zeer veel complimenten van vrienden, kennissen en zakelijke relaties. De auto ziet er ook werkelijk uit als nieuw en rijd vloeiend. Met dit gevoel beveel ik J.Z. echt aan en hoop dat ze meerdere mensen dit gevoel kunnen geven. Jan, dankjewel...ik wens je heel erg goede zaken! Groet, Dennis Kroes Amsterdam
3-12-2015 16:47:46
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Fijn familiebedrijf, waar je heel erg netjes wordt behandeld, goed werk wordt geleverd en de wensen van de klant voorop staan. Altijd mogelijkheid om samen naar de meest gewenste oplossing te zoeken. Absoluut een betrouwbaar bedrijf!,
7-10-2015 10:25:52
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
10
Na een zoektocht op internet en na een bezoek aan een paar autobedrijven uiteindelijk terecht gekomen bij JZ Auto's. Hier vond ik auto die ik voor mijn dochter zocht. Auto zag er werkelijk als nieuw uit en was reëel geprijsd. Vanaf de eerste telefonische kennismaking tot de afhandeling van de verkoop is alles prima verlopen. Vriendelijkheid, deskundigheid en persoonlijke benadering vielen daarbij op. De aftersales verliep goed met de kenmerken: een man een man, een woord een woord. Mijn dochter en ik zijn zeer te spreken over dit bedrijf. P te Zeewolde
7-10-2015 10:25:34
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
10
Na een zoektocht op internet en na een bezoek aan een paar autobedrijven uiteindelijk terecht gekomen bij JZ Auto's. Hier vond ik auto die ik voor mijn dochter zocht. Auto zag er werkelijk als nieuw uit en was reëel geprijsd. Vanaf de eerste telefonische kennismaking tot de afhandeling van de verkoop is alles prima verlopen. Vriendelijkheid, deskundigheid en persoonlijke benadering vielen daarbij op. De aftersales verliep goed met de kenmerken: een man een man, een woord een woord. Mijn dochter en ik zijn zeer te spreken over dit bedrijf. W te Zeewolde
1-10-2015 15:55:50
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Ik heb hele goede ervaringen met JZ Auto´s. Ik heb een Opel gekocht en de serivce is heel goed