Onbekend Lifestyle 750 tender sloep 52 pk Vetus

Prijs
€ 44.900,-
Merk
Onbekend
Model
Lifestyle 750 tender sloep 52 pk Vetus
Carrosserie
Cabriolet
Apk
Nee
Datum eerste toelating
01-01-1900
Bouwjaar
01-1900
Brandstof
Geen voorkeur

Opmerkingen

prachtige Lifestyle 750 tender sloep met een 52 pk vetus inboard motor!

Direct leverbaar en vaarklaar voor het seizoen 2023 bieden wij deze mooie Lifestyle 750 tender aan. Het betreft een zeer luxe en smaakvol uitgevoerd model afkomstig uit 2014. Door zijn sterke 52 Pk vetus diesel motor is deze tender te gebruiken voor zowel ontspannen vaartochten als hard varen op open water. De mooi lopende vetus motor

Aan boord vinden wij een ruime koelkast en goed audio systeem met bluetooth functie. De cabine is voorzien van een elektrisch toilet en de rondzit kan gemakkelijk omgetoverd worden tot groot een groot ligbed. Daarnaast is het ook erg comfortabel varen met de Lifestyle 750 doormiddel van zijn hydraulische stuurbediening, Trim tabs en Boegschroef!

INRUIL VAN UW HUIDIGE AUTO IS BIJ ONS ALTIJD MOGELIJK!
Wilt u inruilen

Geen Probleem, Wanneer u vooraf een indicatie wenst, kunt u telefonisch contact opnemen, of per mail, Graag vermelden; kenteken, staat van uw auto, opties, km.stand, en een richtprijs, enkele foto's helpen ons een beter beeld te krijgen.



De beste garantie en service
Bij JZ Auto's staan we voor kwaliteit. Wij kunnen de auto’s die u bij ons koopt leveren met 3, 6, 12 of 24 maanden garantie. Wij werken samen met de grootste garantieorganisatie van Nederland (AUTOTRUST). Heeft u vragen over het afsluiten van garantie? Belt u dan ons Afd verkoop, dat u alle benodigde informatie kan verschaffen.


Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden!




Buiten openingstijden langskomen
is op afspraak mogelijk.

Motor
Brandstof
Geen voorkeur
Vermogen
38 Kw / 52 Pk
Interieur
10